Aerosoft – Mehamn Airport (ENMH) MSFS

Een mooie leuke kleine scenery weer van Aerosoft. Ver gelegen in Noorwegen. Het vliegveld “Mehamn Airport” (ENMH). Geschikt voor in MSFS. En wat een schitterende omgeving. Een waar genot om zo van veraf dit vliegveld te naderen. Zou er ook nog gevoetbald worden op het veld. Ook weer verkrijgbaar via simMarket. Deze scenery is een creatie van Fly Three Peaks. Zij hebben nog veel meer van deze mooie kwaliteit scenery’s gemaakt. Zoals ook deze: Ørsta-Volda Airport & Sandnessjøen Airport, Stokka.

Mehamn Airport (ENMH, MEH) is a regional airport serving the villages of Mehamn, Kjøllefjord and Gamvik. The airport features an 880×30 meter (2,890 ft) asphalt runway (17/35) and is served by Widerøe connecting the community to Berlevåg, Hammerfest, Vadsø, Båtsfjord and Honningsvåg.

Features:

 • Custom, highly detailed models for all airport buildings
 • Tower and terminal interior
 • Custom taxiway lights, runway lights, approach lights and markings
 • Reworked terrain and vegetation
 • Custom ground textures, including grooved runway
 • Entire city reworked and populated with assets and lights
 • Lighthouse with revolving light beam
 • Red obstacle lights on surrounding mountain tops
 • Custom snow fences
 • Custom breakwater
 • Graveyard and church on approach
 • PBR textures
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x