DominicDesignTeam – Da Nang Intl. Airport (VVDN) MSFS

Mogelijk een vliegveld die je niet zelf zo gauw zult kiezen c.q. aanvliegen, maar eerlijk is eerlijk, elk onbekend vliegveld heeft wel zijn charme. Een mooi vormgegeven stationsgebouw. Wat wel opvalt is dat de parkeerplaatsen aardig leeg zijn. Het vliegveld “Da Nang International Airport” (IATA: DAD, ICAO: VVDN), gelegen in het het midden van Vietnam aan de Zuid-Chinese Zee en zowat naast het centrum. Ideaal voor een snel bezoekje aan deze stad. Beschikbaar via simMarket van het Dominic Design Team. En geschikt voor in MSFS.

SCENERY FEATURES:
  • PBR Textures
  • Dynamic Lighting
  • Real Ground Markings
  • Custom, painstakingly hand-crafted pavement, showcasing all imperfections including dirt
  • Custom jetway
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x