Flight Illusion lanceert Piper-motormeters

In simulatorbouw gaat het niet alleen om Cessna of Boeing. Als het gaat om gauges die specifiek zijn voor een bepaald vliegtuigtype, loopt Flight Illusion ver vooruit.
Natuurlijk zullen de 6 basismeters hoogstwaarschijnlijk dezelfde zijn, met misschien wat aanpassingen aan de luchtsnelheid en VSI frontplaten. Maar wanneer we spreken over engine gauges, heeft bijna elk sportvliegtuig een specifiek type gauge of zelfs een bepaalde positie van de meters in het paneel.
Dit in acht nemende heeft Flight Illusion nu nieuwe engine gauges (afzonderlijk of geclusterd) voor de Piper Tomahawk, Seneca en Mooney ontwikkeld.

De tweemotorige Seneca heeft een 8 gauge motor cluster met off-centered naalden. De Tomahawk vereist een single motor gauges cluster die 4 meters bevat.

Specifieke brandstof meters zijn ook beschikbaar met zijwaartse naalden voor de Tomahawk of zelfs Steward Warner stijl gauges.


Naast deze motorgauges vindt u ook de respectievelijke IAS- en VSI-meters voor Piper-vliegtuigen.
U vindt de product pagina voor Piper op de website van Flight Illusion.

Voor meer informatie over deze gauges of een aangepaste versie van uw instrument kunt u contact opnemen met info@flightillusion.com

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x