Shakeprint Simulations – Class Echo (Hardware)

We hadden hier al eens eerder aandacht aan besteedt, maar in het kader van wat meer hardware en cockpit bouw toch even dit hardware project benoemen. “Class Echo” van Shakeprint Simulations. Een soort controller als zelfbouw, geschikt voor MSFS. Veel van de keyboard commando’s kunnen nu via dit kastje.

No longer do you have to pan around the cockpit and zoom into autopilot, radio, COM and NAV panels. Autopilot values are selected easily using the touch screen and physical rotary encoder. COM and NAV frequencies are swapped with a touch, and input is done with a responsive touch screen number pad. Essential information about your flight, fuel and engines are displayed onscreen in an easy to read layout.

Zoals hier ook valt te lezen.
Directe link voor het kasje etc… of via deze link 😉
Overigens moet je nog wel deze software er bij hebben. SPAD.neXt.

En de electronica kit kan eenvoudig via de Flightsim webshop besteld worden.

Beetje bij beetje loopt het aardig op qua € maar je hebt dan wel iets unieks.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x