Programing the C172 Switch Panel To MobiFlight

Even wat hardware & zelfbouw tussen door hier op simFlight.NL. Vooral aandacht voor het programma “MobiFlight“. Samen met een Arduino kunt u toch heel wat hardware werkend krijgen voor in Flightsimulator. Het bouwen van uw eigen cockpit. Deze winter hier maar eens wat dieper in duiken. Wat zijn uw ervaringen al met MobiFlight? Ook een NL forum ergens?

 

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hans
25 oktober 2021 15:15

In mijn sim (P3D5 en PMDG NGXu) verzorgen 11 Arduino Mega’s mbv o.a. Mobiflight de communicatie tussen de hardware en de software. Alleen al het FWD overhead heeft in totaal ruim 300 digitale inputs en outputs die op 7 Arduino’s zijn aangesloten. Daarnaast 3 st in de MIP en 1 in de pedestal. Zeer tevreden, zowel v.w.b. flexibiliteit als stabiliteit. Nu ca 2 jaar zonder storingen in gebruik (Afkloppen). Af en toe gebruik gemaakt van het officiële Engels/Duitstalige forum. NL-talig is er voor zover ik weet niet.

Last edited 11 maanden geleden by Hans
2
0
Would love your thoughts, please comment.x