Beautiful Model – Venice Marco Polo Airport (LIPZ) MSFS

Ook weer zo’n scenery die qua vliegveld er prachtig uit ziet, maar ook de binnenkant wordt niet vergeten. Waar halen ze de tijd en inspiratie vandaag. Het prachtige Italiaanse vliegveld Marco Polo bij Venetië. Een bestemming die je in het echt niet zo gauw zult doen, maar nu wel mogelijk in MSFS, dankzij het team van Beautiful Model of the World. Ook deze weer via uw account van simMarket. Overigens ook Barcelona, Valencia, Annecy, Vigo….

Features:

  • Realistic ground markings,
  • Stunning night effects,
  • High detailed airport,
  • Excellent frame rates,
  • PBR materials,
  • Static jetways (planned to be animated in future updates)
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x