DSKY – Boa Vista Airport (GVBA) MSFS

Deze scenery wordt net afgeleverd in de webshop van simMarket. Beschikbaar ook via Aerosoft. Het vliegveld “Aristides Pereira International Airport” (GVBA). Met meer dan 550.000 passagiers in 2019. Op het eiland Boa Vista. Dit is een woestijnachtig eiland dat tot de Kaapverdische eilanden behoort. In totaal omvat deze eilandengroep 10 verschillende eilanden, waarvan Boa Vista de derde grootste is. U kunt er nu in MSFS naar toevliegen met een mooi aangekleed scenery. Benieuwd of de overige eilanden ook nog eens worden meegenomen in het ontwerp.

Features:

  • Accurate and detailed rendition Boa Vista Aristides Pereira International Airport (GVBA)
  • High-resolution buildings and clutter objects PBR
  • Optimized for great performance and visual quality
  • Night lighting on buildings
  • POI on island
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x