MK-Studios – Vagar (EKVG) MSFS

Deze scenery was een maand geleden uitgekomen voor in Prepar3D. Nu kunt u in MSFS daar ook heen vliegen en genieten van de mooi aangeklede scenery van het vliegveld Vagar Airport (EKVG) op de Faeröer eilanden. Zouden die 2 personen nu ook nog in deze MSFS scenery zitten. Bekijk zelf de screenshots en verkrijgbaarheid via simMarket.

Features:

  • Vagar Airport in very detailed rendition,
  • High definition 2k textures with PBR support,
  • Satellite image for the airport area,
  • Terrain mesh,
  • Runway profile,
  • Simplified terminal interior.

The airport approach is challenging due to the hills surrounding it and regular wind gusts. Its often guests are A319/A320, B737, or BAe 146. Many of them flying there as charters besides the regular schedule.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x