ClearPropStudios – Moosburg auf der Kippe (EDPI) MSFS

Van dit vliegveld mogen ze het gras wel eens maaien. Een kleine scenery van ClearPropStudios, van het Duitse vliegveld “Moosburg auf der Kippe (EDPI)”. Uitgebracht door Aerosoft. Dit zou de eerste van 6 in totaal kleinere vliegvelden zijn specifiek bedoeld voor de GA vlieger. Dit vliegveld ligt ten noorden van München en is van de Fliegerclub Moosburg e.V. Het mooie is dat veel landmarks voor het aanvliegen van dit vliegveld ook zijn meegenomen in de design. En deze scenery is ook weer beschikbaar via uw account van  simMarket via Aerosoft One.

The runway is oriented to the northeast (RWY 04) and southwest (RWY 22); the radio frequency of the tower is 125.815. The airfield is located one kilometer south of the historic center of Moosburg at an altitude of 419 m above sea level (1376 ft).

Features:

  • Every building at the airport was modeled according to the original down to the last detail
  • Close cooperation with the airport operator on site to create a realistic atmosphere
  • Sophisticated night lighting
  • POI St. Kastulus, Asch Castle, Isar Bridge and Zolling power station included
  • Includes parking lots, traffic lights, highway signs and rest stops

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x