NMG Simulations – Pilanesberg Intl. Airport (MSFS)

Een kleine scenery van NMG Simulations voor in Zuid-Afrika. Het vliegveld Pilanesberg International, een luchthaven die vlak ligt bij het Sun City Resort in de provincie Noordwest van Zuid-Afrika. Het ligt naast het Pilanesberg Game Reserve. U zou er toeristen heen kunnen vliegen in MSFS. Een scenery die beschikbaar is via simMarket voor een kleine prijs. En getuige de screenshots wel een heel rustig vliegveld. Weinig activiteiten.

Features:

  • Highly detailed Airport Buildings and High-Definition textures.
  • Accurate custom-made Runway/Apron Lighting.
  • Fully AI-Traffic compatible.
  • Corrected layout with accurate road network and added vehicle traffic.
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x