Flight Illusion toont kwaliteitsniveau

Soms is het veel beter om een foto te laten spreken. Zeker als je het wilt hebben over het kwaliteitsniveau en de look & feel die je terugvindt in de producten van Flight Illusion. In dit geval gaat het om een  afbeelding van 2 RMI-modules die naast elkaar staan. Een daarvan is een echt instrument uit een vliegtuig. De andere is de getrouwe replica die het uiterlijk en de correcte werking nabootst.

Dit niveau van expertise dat hier getoond wordt voor een module die op maat is gebouwd, is eveneens de basis van alle standaard instrumenten die kunnen aangesloten worden op elk type vluchtsimulator. Flight Illusion is trots op het produceren van deze meters voor alle amateur-cockpitbouwers. Als het instrument of de module op dezelfde basis is gebouwd als een bestaande meter, wordt alleen de voorplaat of het type naald gewijzigd. Hierdoor kan bijna elk type paneel worden gereproduceerd door cockpitbouwers.

Ga voor meer informatie over op maat gemaakte meters naar Flight Illusion Products.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x