TCA Captain Pack Airbus Edition

Deze uitbreiding voor de TCA Officer Pack Airbus Edition zal in oktober 2021 ook nog uitkomen.  Een preorder vanaf 23 september en dan wordt de verkoop verwacht op 12 oktober 2021.
Lees er meer over hier.

 

15 ICONISCHE FUNCTIES GEÏNSPIREERD DOOR AIRBUS

De TCA Quadrant Add-On Airbus Edition zorgt voor een super realistische en onderdompelende gaming-ervaring dankzij de 15 functies waaronder realistische drukknoppen en standen speciaal ontworpen voor verbazingwekkende controle tijdens het dalen en landen.

LUCHTREM EN KLEPPENHENDEL

Gebruik de luchtrem om met opmerkelijke precisie uw toestel meer luchtweerstand te geven zodat u de luchtsnelheid vermindert. Om de lift van uw toestel bij lage snelheden te verhogen en overtrekken te vermijden, is het van het grootste belang dat u de kleppen nauwkeurig kunt bedienen.

HENDEL VOOR LANDINGSGESTEL

Het landingsgestel van een vliegtuig is een klassiek, legendarisch en onmisbaar instrument voor een optimale controle over de procedures na het opstijgen en voorafgaand aan het landen. Deze intuïtieve bediening helpt u kostbare tijd te besparen zodat u zich nog beter kunt concentreren op de andere uit te voeren taken op uw checklist.

PARKEERREMFUNCTIE

Een lijntoestel gebruikt de parkeerrem wanneer het grondpersoneel niet in staat is de remwiggen onder de wielen te plaatsen. Tijdens een storm of wanneer grondpersoneel niet op het terrein mag komen, zorgt de in de TCA Quadrant Add-On Airbus Edition ingebouwde parkeerrem er voor dat u gemakkelijk kunt stoppen en parkeren.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x