Bezoek Flight Illusion tijdens Air Fair Teuge

Flight Illusion zal op 11 september 2021 aanwezig zijn op AirFair Teuge, het evenement voor vliegtuigliefhebbers in de General Aviation. Naast een overzicht van de verschillende producten die verkocht worden zal een werkend exemplaar van een Cessna flightsim aanwezig zijn. Actieve piloot of vliegscholen zullen snel overtuigd worden van de pedagogische waarde van dergelijke simulatoren. Flight Illusion zal ook het nieuwe gamma controlers voorstellen met gashendels voor verschillende types vliegtuigen. Alle producten zijn compatibel met FSX, Prepar3D, X-Plane en uiteraard ook de nieuwe Microsoft FS2020. Voor meer informatie over Flight Illusion kan je terecht op www.fligtillusion.com.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Richard
8 september 2021 17:35

De link klopt niet. Er zit een schrijffout in en daarmee kom je niet op de pagina van Flightillusion.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x