Flight Illusion – Nieuwe Desktop Product Range

In tijden van Corona zitten we wat meer thuis. Flight Illusion heeft ook niet stil gezeten en komt met o.a. 2 nieuwe producten. In 2 Throttle varianten. Voor elke vlieger wat wils.

Bekijk meer producten op hun website. Het zouden modules moeten zijn met plug & Play en werkend voor bijna elke flightsim. En er wordt nog hard gewerkt aan meerdere hardware controls.

Press release:

So what if you could link the best feature of FS2020 with the reality of a home-made cockpit or panel. That’s what made Flight illusion start the development of a new product range. The Generic hardware range is platform independent and works in Windows, MAC os or Linux  and of course with all kinds of simulators. This is due to the use of joystick interfacing where a throttle is presented as joystick axes and switches are presented as joystick buttons. This allows for a versatile use of the hardware by programming each switch or throttle as a joystick function.  The modules are all backlit.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x