Taimodels – Abu Dhabi (OMAA) X-Plane

Een mooi stationsgebouw met een golvend dak. Dat hebben de makers van deze scenery toch maar mooi voor elkaar gekregen. Het vliegveld Abu Dhabi (OMAA) geschikt voor in X-Plane. Het 2e grote vliegveld na Dubai International airport. dit schrijft Wiki erover: “Abu Dhabi International Airport is een luchthaven in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een van de snelst groeiende luchthavens in de wereld op het gebied van passagiers, nieuwe luchtvaartmaatschappijen en infrastructurele ontwikkeling”. Overtuigd van de video, te koop via simMarket, kunt u ook nog de screenshots bekijken. 48 stuks.

  • 4k texture
  • Completed inside terminal 3
  • High detail models
  • SAM amination jetways
  • High quality PBR texture on object and ground
  • High performance
  • Completed autogen around airport
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x