fsxcenery – Des Moines Iowa (KDSM) MSFS

Een scenery voor het goede doel. De volledige opbrengst gaat naar het dierenasiel Patitas. Deze scenery betreft het vliegveld “Des Moines” (KDSM) in de staat Iowa. Min of meer opgebouwd met behulp van Google. Screenshots ondanks het tegenlicht zien er verzorgd uit. Al met al wel een bestemming met een goed doel en je komt nog eens ergens anders. Voor de prijs via simMarket wel goed te doen. En geschikt voor in MSFS.

Notes:
This is a rendition for this airport, all the spare info are compiled from Google, that´s why no one has to try to make it before, (no accurate textures and sizes), screenshots, custom building and a lot objects in the area.
More important; thank you for your purchase, this money goes to our animal shelter “Patitas”

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x