Prepar3D – NL2000 Teuge (EHTE) 2021

Deze video was begin mei van dit jaar al te zien. Nu is deze scenery officieel te downloaden via de NL2000 website. Versie 5.05.

Het NL2000 team brengt weer een nieuwe release 5.05 uit. Het vliegveld Teuge EHTE is geheel op de schop gegaan en compleet geactualiseerd . Schiphol EHAM heeft een paar verbeteringen zoals de hoogte en de S aansluiting op runway 24. Ameland EHAL heeft nu een zonnepark . De kleine heliport van HELIAIR op Harskamp EHHS is toegevoegd en het vliegveld Beek EHBK heeft verbeteringen en hoogtecorrectie. De 3D map en library map is aangepast  evenals kleine details op EHGG en EHHO en de  ” moving objects”. Voor de installatie is wel de nieuwste installer 4.0.110 nodig.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joop
2 augustus 2021 12:37

Liefhebbers van dit veld , maar gebruikers van MSFS , zie dan op flightsim.to een heel goede versie van Teuge EHTE voor MSFS ,

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x