Pearl Simulations 2 – Hilo Intl. Airport (PHTO) MSFS

Zo kan uw landing er ook uit zien. Op het eiland Hawaï. Op het internationale vliegveld Hilo. Geopend op 11 februari 1928. 15 jaar later werd de naam veranderd in General Lyman Field een verwijzing naar Albert Kualiʻi Brickwood Lyman (1885–1942), de eerste Amerikaanse generaal met Hawaïaanse voorouders. Echter in mei 1989 kreeg het weer de eerste naam. Pearl Simulations 2 heeft hier voor in MSFS een aardige scenery gemaakt. Meer info en verkrijgbaarheid via simMarket.

With over 50 custom buildings, corrected vegetation, and exact taxiway and runway mapping, it gives you an ultimate experience of visiting Hawaii’s Big Island.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x