4Simmers – Lanzen-Turnau Airport MSFS

Kunt u wat leven in de brouwerij brengen op dit vliegveld. Het ligt er wat verlaten en stil bij. Een gras baan voor het vliegveld “Lanzen-Turnau” in de Alpen, Oostenrijk. Betreft een private use vliegveld, maar indien u deze koopt via simMarket mag u er ongetwijfeld wel een landing maken. Met een kleine korting te koop tot 13 augustus 2021.

A grass runway between the alps is all you need. Come to Lanzen-Turnau Airport and explore this beautiful place. Lanzen-Turnau Airport is a private use airport located 1 kilometre west of Turnau, Styria, Austria.

  • Complete with PBR textures and all objects has been carefully reproduced
  • All-new airport for Microsoft Flight Simulator
  • Custom aerial image
  • friendly with frames
  • 100% compatible with Sim Update VI (27/07)
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x