MSK Productions – Gwadar Intl. Airport (OPGD) MSFS

Dit zijn toch wel hele aparte bestemmingen. Die je niet zomaar zou uitzoeken. Wel goed voor je topo kennis en leuk om eens andere velden aan te doen. En voor de prijs hoef je het niet te laten. € 7,25 via simMarket. En dan heb ik het over het vliegveld “Gwadar Intl. Airport (OPGD)”, geschikt voor in MSFS. Gelegen in Pakistan. Gelukkig gelegen aan de kust, dus mogelijk ook wel wat handiger te vinden in zo’n grote grijze massa landschap.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
23 juli 2021 12:44

Ziet er op zich nog best mooi uit, in de product screenshots op Simmarket. Het enige wat ik héél vreemd vind, zijn de gekruiste vlakken bomen- en planten objecten die je in één van de screenshots duidelijk ziet. Ben zelfs even gaan kijken of ik per abuis een X-plane addon zat te bekijken… Past niet meer in de MSFS wereld, hoe mooi de rest ook is.

Bram
23 juli 2021 12:46
Reply to  Bram

Deze screenshot duscomment image

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x