RKBridger – Bruggen over rivieren (USA)

Zelfs de bruggen in de MSFS scenery kunnen nog mooier en er echter uitzien, volgend ontwerper rkbridger. Dit scenery project is freeware. Delaware Turnpike Bridge 20 miles NE of Philadelphia. Hiermee krijg je alvast een impressie van wat er wordt bedoeld. Er zijn echter ook grotere projecten en meerdere bruggen, deze heeft hij te koop aangeboden via simMarket. Echt wel voor specifieke gebieden. Wie weet wat hij nog meer en waar gaat bouwen.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
18 juli 2021 15:12

Heel mooi, zeg. Ook wel prijzig, vind ik, de producten die RKBridger commercieel aanbiedt (bijvoorbeeld € 23,60 voor alle 29 bruggen van New York), maar ongetwijfeld een mooie toevoeging aan de omgeving.Er zal ongetwijfeld veel werk in hebben gezeten, maar toch.. Misschien zou ik voor iets meer geld, dan toch liever het toekomstige New York product van Drzewiecki-design kopen, waar vast ook wel iets aan de bruggen gedaan zal zijn.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x