Winactie – 1.5 uur simulator vliegen bij SimFlying!

In de buurt van Schiphol, Amsterdam is er ook een mogelijkheid om eens in de echte B737 simulator te vliegen c.q. les/instructie te krijgen. Ook leuk om eens wat procedures strakker te gaan vliegen met behulp van de instructeurs.

SimFlying’s B737-800NG flightsimulator is in eigen beheer ontwikkeld. De flightsimulator is een tot in details natuurgetrouwe full-scale cockpit van een Boeing 737-800. De simulator maakt gebruik van speciale professionele software zodat het vlieggedrag en de krachten op de stuurorganen erg realistisch is.

In deze flight simulator van SimFlying zitten veel originele onderdelen van de Boeing 737. Dat maakt de cockpit erg realistisch. Alle meters, schermen, knoppen en hendels doen wat ze in een echte Boeing 737 ook doen. Drie projectoren zorgen voor een ‘rondom’ beeld op een scherm van ruim 4,80 bij 1,22 meter.

En nu dan ook met een mooie actie van simFlying. Lees er meer over via de website van UpintheSky.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x