South Oak Co – Lanai Hawaii (PHNY) MSFS

Mogelijk weer een uitdaging om dit eiland te vinden. Een lange zwarte streep in het landschap verraad de runway en dan bij de landing een kleurrijk geheel. Het vliegveld Lanai Airport, ook geschreven als Lāna’i Airport, is een door de staat beheerde luchthaven voor openbaar gebruik op drie zeemijlen of ongeveer 3,4 mijl ten zuidwesten van het centrale zakendistrict van Lanai City, in Maui County, Hawaii. De luchthaven begon in 1930 met reguliere vluchten. (Wiki). En ook mooi dat het dichtbij gelegen dorp meegenomen is in de scenery. Verkrijgbaar via simMarket. Met hier nog even een overzicht van de andere scenery’s. Kunt u toch nog in de omgeving van vliegveld naar vliegveld vliegen.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x