MK-Studios – Keflavik Airport (BIKF) MSFS

We hadden al wat preview screenshots laten zien van dit vliegveld “Keflavik Airport (BIKF)” IJsland. Nu zeker in trek bij de toeristen om de vulkaan uitbarsting van Fagradalsfjall te bekijken. Dit zal wel niet in de scenery zijn… Hoewel, je weet het maar nooit met Asobo Studio. Afijn, dit vliegveld is er nu voor in MSFS en uiteraard ook weer verkrijgbaar via simMarket.

Visit Keflavik, the major airport of Iceland. The airport is known for its difficult weather conditions including heavy crosswinds, or cold weather, and is often used by airplane manufacturers to test their airplanes.

Features:

  • Fully detailed rendition of Keflavik airport,
  • Up to date ground layout and stands according to the real-world changes,
  • Terminal interior model (simplified for maximum performance),
  • AI compatible,
  • Optimized for high performance.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x