Bank Angle Studio – Micronesia (PTKB) MSFS Freeware

Even een mooie actie van Bank Angle Studio. Zij komen uit met een freeware scenery voor in MSFS. Betreft een niet echt bestaand vliegveld… na ja vliegveld, je kan er landen op het water. Zelf schrijven zij er over: “This is a fictional nautical base. Prepare your swimsuit and go to fly to this beautiful destination in Micronesia. You will be able to take off from the water or the grass runway but be careful: the landing on the slopped runway will not be easy at all. No go around possible so be sure to control your speed and good luck! :)”.

Hier meer info en met de mogelijkheid voor het downloaden. Met via simMarket nog de 2 overige scenery’s.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x