Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim
13 januari 2021 21:39

Inderdaad een wat complex ogende add-on. Bij mij komt het er niet op, want: Het past instellingen aan die LR niet heeft vrijgegeven voor add-on ontwikkelaars. Bij een volgende versie van X-Plane kun je dus direct met een niet of gedeeltelijke werkende add-on zitten. Je kunt heel veel instellen. Dat bevreemd me. Je probeert de lichtomstandigheden zo realistisch mogelijk te krijgen. Dat heeft op zichzelf toch niks met smaak te maken. Daarbij komt dat ik een vliegsimulator heb om juist, ja te vliegen. Een add-on waar ik mijn tijd verdoe aan allerlei mogelijk interessante aanpassingen aan de omgeving leidt alleen… Lees verder »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x