FlyTampa – Sydney (YSSY) MSFS

Het is vanuit Schiphol wel even een stukje vliegen, maar wanneer je de screenshots ziet, wil je ook wel Sydney als vertrekhaven nemen. Fantastisch, wat een details. En dat voor een kleine 18 euro via simMarket. Kingsford Smith International Airport of ook wel kort genoemd Sydney Airport. Betreft de internationale luchthaven van Sydney. En leuk om te weten dat dit vliegveld geopend werd in 1920 en daarmee is het ook een van de oudste luchthavens van de wereld. Het is vernoemd naar de Australische luchtvaartpionier Charles Kingsford Smith.

Sydney Kingsford Smith (YSSY) Airport:

  • Airport modeled with PBR materials
  • Sloped airport terrain
  • Dynamic lighting, animated Jetways
  • Custom Taxiway lighting
  • New Hotels and Carpark extension
  • New Gate 10, Kilo Ramp and Shopping Terminal
  • Compatible with Orbx Cityscape Sydney
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x