Freeware – Fokker T5 (FSX/Prepar3D)

Een ingezonden mail van Emile “Daan Kaasjager heeft een werkelijk prachtige freeware Fokker T5 voor FSX en Prepar3D gemaakt. Het geheel is nu al te downloaden van Avsim en de SOH Combat Flight Center website. (Registratie verplicht). Het model op zich is al prachtig maar daarnaast zijn het ook alle cockpit bedieningen van het vliegtuig en systemen die werken. Zelfs de instrumenten zijn uniek en je kan je door het hele vliegtuig bewegen. Zodat je ook op de navigator stoel of staartschutter positie kan zitten. Verder is er uitgebreid onderzoek gedaan naar het verleden en dit alles is gedocumenteerd toegevoegd in een uitgebreide beschrijving. Ook zijn er op internet een aantal video’s te bekijken om een zogenaamde “cold” start te maken wat met deze oude toestellen nog een heel gedoe is. Ik denk dat we dit kunststukje van Daan wel een van de topstukken van het jaar 2020 kunnen noemen voor waar het Freeware betreft.”

Dank je wel Emile, top
En nagezonden te downloaden via Flightsim.com.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hylke de Graaf
30 april 2021 16:41

De Fokker T 5 ziet er schitterend uit.
Ik vlieg met FSX-SE maar het vliegtuig wil geen hoogte houden. Wat doe ik verkeerd?
Hylke de Graaf

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x