DC Scenery Design – Klawock Airport (PAKW) MSFS

Een leuke kleine scenery in Alaska. Het vliegveld “Klawock Airport” (PAKW). Met een verharde baan van zo’n 1.500 meter. Voldoende voor de General Aviation en zaken jets. Voor een kleine 15 euro te verkrijgen via simMarket voor in MSFS. Een leuke uitbreiding voor de avontuurlijke vlieger.

Scenery features:

High detailed hangars and buildings
Customized ground
High resolution textures (including PBR) on all objects and buildings
High detailed Terminal
Custimized harbour area
Accurate taxiway, runway and apron
Custom night lighting

Klawock Airport is een door de staat beheerde luchthaven voor openbaar gebruik, twee zeemijlen ten noordoosten van het centrale zakendistrict Klawock, een stad in het Prince of Wales-Hyder Census Area van de Amerikaanse staat Alaska.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x