Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
20 november 2020 07:44

Ja dat verbaasde mij heel erg. Ik zou denken aan veel vram en dan kom je toch al gauw aan de 3090….. Nu blijkt dat een “2070 Super” voldoende voor mij zou zijn. Maar goed… praten we nog steeds over een bedrag van meer dan 600 Euro…

Bram
21 november 2020 19:49
Reply to  Arthur

Ja, het blijven fikse bedragen, hè.
Ik twijfel om die reden nog steeds of ik wel over wil naar MSFS2020…

Arthur
21 november 2020 23:24
Reply to  Bram

Ik heb wat ervaring met MSFS omdat ik ook in de Beta test fase mee mocht doen. Uiteindelijk heb ik het programma ook gekocht maar een tijdje geleden heb ik het verwijderd van m’n PC. Ik vind dat er nog te veel bugs in zitten en ik mis ook een beetje de commercial airliners.

Ik wacht og een tijdje tot MSFS wat volwassener is geworden en tot die tijd vlieg ik in P3D.

Bram
15 november 2020 20:09

Geweldige test met uitleg voor de gewone man/vrouw.
Als ik het goed begrepen heb, is de conclusie: Ook voor Microsoft Flightsimulator 2020 geldt: Neem de snelste processor met de meeste cores. Een super high end grafische kaart is slechts beperkt nuttig.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x