Lime Simulations – Yangyang International (RKNY) MSFS

Het lijkt me een kleine scenery, gezien de screenshots. Het vliegveld Yangyang International Airport (RKNY). Betreft een kleine internationale luchthaven in het noordoosten van Zuid-Korea. Het is gelegen in Yangyang County, provincie Gangwon en is gebouwd om de nabijgelegen gebieden Sokcho, Gangneung en Pyeongchang te bedienen. De luchthaven verving de luchthavens Gangneung en Sokcho. Nu kunt u daar dus ook heen vliegen. En is deze scenery verkrijgbaar via simMarket. Ik ben toch altijd wel benieuwd wie dat nu als bestemming zou doen, nu niet echt bekend, maar wel weer een exotische bestemming. Benieuwd wat we nog meer gaan tegen komen van Lime Simulations.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x