NL2000 updates versie 5.04 morgen !

Het NL2000 team zit niet stil. Zoals we begin oktober al hebben aangekondigd , zal het NL2000 team op 6-11 versie 5.04 voor Prepar3D uitbrengen. Dit omdat het FSweekend niet doorgaat dit jaar.
De grootste aanpassingen zullen te zien zijn in de ondergrond, die nu is gebaseerd op luchtfoto’s  uit 2019. Niet alleen de provincies hebben nieuwe ondergrond, ook de velden zijn hiervan voorzien. Opnieuw een versie van 50cm en één van 1m/pixel. Voor een paar velden met grasbanen zijn speciale versies gemaakt voor Prepar3Dv5. Daarnaast zijn Teuge , Eelde en Middenmeer verder geactualiseerd. Verder zijn op diverse velden en in de scenery kleine correcties doorgevoerd. En er is een aparte versie van Eelde gemaakt van de situatie met de geparkeerde KLM toestellen vanwege de Corona. Gebruikers kunnen dus kiezen welke versie men wil gebruiken. De testfase is nu afgerond en de verschillende packages kunnen worden gedownload op onze website.

Helaas kunnen er in P3Dv5 een aantal hoogte problemen voorkomen, die we nog niet allemaal in beeld hebben kunnen krijgen. Net als sommige schaduw effecten op runways en taxibanen , dat komt wellicht een volgende keer. En voor de installatie is de nieuwe installer versie 4.0.108 nodig.

Namens het NL 2000 Team Joop Mak,
www.nl-2000.com

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
7 november 2020 18:12

Dank jullie wel voor jullie niet aflatend verder ontwikkelen van NL2000!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x