Binersim – Sultan Iskandar (MUDA) MSFS

Ik moest even opzoeken waar dit vliegveld, Sultan Iskandar Airport (MUDA) nu precies zou liggen. In Indonesië…. het noordelijkste puntje. En het is net of in MSFS de scenery’s er gewoon mooier uitzien. Een leuke bestemming erbij zo. Bekijk de overige screenshots maar eens via simMarket. En dat alles voor een redelijke prijs.

Many months of meticulous research and development went into this product. The final result is a faithful, “as real as it gets” recreation of the real world Sultan Iskandar Muda Airport, Aceh – the main gateway to Aceh and North Sumatera as a whole. We hope you enjoy BINERSIM – Sultan Iskandar Muda for Microsoft Flight Simulator 2020.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x