IronSim – Kalymnos Airport (LGKY) MSFS

Zo dan, dit is wel een hele mooie approach. Een vliegveld zo gelegen op die berg. Deze scenery was er al voor in P3D, en nu dan ook voor MSFS. Het Griekse vliegveld Kalymnos Island National Airport (LGKY). Door de scenery makers IronSim. (via deze link nog even een snelle overzicht van hun producten). Nu nog voor een paar dagen in de aanbieding. Genoemde scenery is ook weer verkrijgbaar via simMarket.

Note : Custom Ground and other features will also be implemented in future updates.

FEATURES :

➢ 4K Textures for Buildings with PBR Materials
➢ PBR Ground Polygon Materials (MSFS DEFAULT)
➢ MSFS Windsock / Papi lights
➢ MSFS Custom Taxiway signs
➢ Custom Airport Vehicles

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
27 oktober 2020 14:38

Het valt me toch op, dat ontwikkelaars van scenery blijkbaar toch vrij gemakkelijk scenery om kunnen zetten naar MSFS. Er zal best nog een heleboel moeten worden gedaan, maar de MSFS-sceneries lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten.Voordat MSFS uitgekomen was, waren er nog berichten van een aantal grotere ontwikkelaars, die spraken over het erg moeilijk zijn of veel werk kosten van maken van MSFS scenery. Gelukkig blijkt het toch redelijk te doen, blijkbaar. En kwaliteitsverschillen zie je toch ook wel, her en de, met name in de fotoondergronden, en soms ook in de gebouwen. Maar, dat was bij… Lees verder »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x