LMT Simulations – Aérodrome Aix Les Milles (LFMA)

De extra scenery’s in MSFS zien er toch wel super uit. Kijk eens naar deze approach, mooi over de gebouwen heen en ook nog in een mooie omgeving. In het zuiden van Frankrijk, vlak bij de grote stad Marseille. Met mooie duik & klim gebieden (huh… wat heeft dat met het vliegen te maken…). Een ideaal vliegveld voor de General Aviation en ook voor de zaken jets. Het Aérodrome Aix Les Milles (LFMA), geschikt voor in MSFS. Gemaakt door het team van LMT Simulations en ook weer verkrijgbaar via simMarket.

Aix les Milles Airport, (LFMA), is located in Les Milles, Aix en Provence.
This airport is open to national and international traffic. It is dedicated to business and leisure aviation for nearly 60,000 movements per year. Its runway, 1.580 meter long, is opened for planes over 30 tons.
It brings together aeronautical and industrial activities in the maintenance and construction of aircraft (helicopters, etc.), training and ten companies and flying clubs.

This scenery, for Microsoft Flight Simulator (MSFS), was made from photos taken on site. It was modeled with attention to detail and realism, fidelity to real installations and the best optimization.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x