LHSimulations – Preview Hévíz-Balaton Airport (LHSM)

Een mooie preview screenshot van het LHSimulations team. Het Hongaarse vliegveld “Hévíz-Balaton Airport (LHSM)”, gelegen ten westen van het Balatonmeer. En let even op de Heli in deze scenery. Hieronder nog de vertaling van het nieuws op 10 oktober:

@everyone ENORM NIEUWS! We zijn erg blij om aan te kondigen dat we een officiële partner zijn geworden van Microsoft Flight Simulator. De nieuw uitgebrachte simulator – aangeduid als @ MSFS2020 – in augustus schudde de hele flightsimulatorgemeenschap en alle ontwikkelaars waaronder wij. Het officiële samenwerkingsverband houdt in dat je in de toekomst onze uitgebrachte sceneries direct in de in-game-store zult vinden.
Met frisse en volle kracht zijn we begonnen aan de nieuwe ′′ Boedapest LHBP Airport scenery 2020 “. Dit wordt niet alleen een conversie maar een nieuwe versie. Tot nu toe zijn de bevestigde verbeteringen de volgende:
– De nieuwe gebouwen gebouwd sinds de laatste update zullen worden toegevoegd (zoals nieuwe PIER, TNT en DHL Cargo gebouw etc. )))
– texturen met hoge resolutie (ipv 1024) 1024 hebben we 2048) 2048!!!)
– Gebruik maken van de nieuwe PBR Materialen (extreem realistische graphics, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste grafische motoren mogelijkheden)
Parallel hieraan werken we aan de verbouwing van de kleinere vliegvelden in Hongarije zoals Győr-Pér (LHPR-LHBY), Sármellék (LHSM), Pécs (LHPP), Debrecen (LHDC) etc.
En nu zie je hier enkele zeer vroege screenshots over het landschap. Gebruik maken van de 2048 px texturen (4 x resolutie!) en de nieuwe PBR-technologie.
We zijn zeer verheugd u aan te kondigen dat we onlangs officiële partners zijn geworden van Microsoft Flight Simulator. De nieuwe simulator die in augustus werd uitgebracht, die op veel plaatsen MSFS2020 heet, schudde de hele simulatorgemeenschap, inclusief de simulatorontwikkelaars en ons. Het officiële samenwerkingsverband betekent dat we toekomstige landschap direct op de geïntegreerde marktruimte van de simulator kunnen plaatsen.
We werken met hernieuwde kracht en volle kracht aan de ′′ Boedapest LHBP Airport scenery 2020 “- We werken niet alleen aan het ombouwen van landschap, we werken ook aan een nieuwe versie. Versterking van verbeteringen tot nu toe in het nieuwe landschap:
– vervangen van gebouwen gebouwd sinds de laatste versie (PIER, TNT, DHL Cargo gebouwen etc.))
– texturen met hoge resolutie (2048) 2048 ipv 1024) 1024!!!)
– Gebruik maken van nieuwe PBR Materialen (zeer levensechte grafische representatie dankzij de nieuwste grakifai motoren!)
Tegelijkertijd werken we aan het ombouwen van kleinere luchthavens in Hongarije, zoals bijv. .- Pér (LHPR-LHBY), Sárm (LHSM), Pécs (LHPP), Debrecen (LHDC) etc.
Hier zie je enkele foto ‘ s van de LHBP ontwikkeling, die in een heel vroeg stadium verkeert. Hier zie je de 2048 texturen (4 keer vergeleken met de vorige!) en nu met de nieuwe PBR-technologie!
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x