MP Scenery – Fazenda Poruína (SJHH) MSFS

Is dit de kracht van MSFS. De toch al mooie scenery op zo’n manier nog net even iets meer geven. Mooie gebouwen en leuk in elkaar gezet. En dat ook voor een mooie prijs. Kijk maar eens op simMarket. Het kleine hobbelige grasveld van het vliegveld “Fazenda Poruína” (SJHH) in MSFS. Van daar uit het verdere land ontdekken en kijken of je het vliegveld weer terug kunt vinden 😉

Fazenda Poruína is located in Brazil in the State of Goiás, where we have several soybean and corn farmers. It has a runway of 1300m long, 18m wide, with the surface of the earth making it a challenging adventure!

Resources:

  • Detailed HD Objects
  • PBR Textures
  • High level of detail on the farm
  • Night Lighting

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x