Oprichting van het Virtual 312 Squadron

Een bericht van de virtuele tegenhanger van het echte 312 squadron,
Beste (vlieg-)vrienden,
Hierbij presenteren wij vol trots de oprichting van de virtuele tegenhanger van het echte 312 squadron.
Wij hebben ons afgesplitst van de Virtual Royal Netherlands Air Force en gaan ons nu volledig richten op het doorgronden van de F-16 Fighting Falcon. Wij maken gebruik van de softwaremodule “F-16C Viper” van de “Digital Combat Simulator”, die met een 406 pagina’s tellende handleiding voldoende leerstof en uitdagingen biedt.

Hoewel de officiële oprichtingsdatum 03.12.2020 zal zijn, zijn wij nu al begonnen met onze opleiding.

De komende tijd gaan wij geen nieuwe vliegers recruteren, wij willen eerst zelf voldoende kennis en ervaring opdoen. Commandant en vrienden bij de echte Bonzo’s zijn op de hoogte gebracht van ons bestaan en we hopen op een fijne ondersteuning van hen.

Wellicht dat wij ons in de toekomst kunnen presenteren op evenementen zoals we dat bij de VRNLAF deden, maar voorlopig nodigen wij je uit om ons te volgen via onze Facebookpagina  https://www.facebook.com/v312Sqn/

Groet,
Ed “Twister” van ’t Hoofd
Ron “Cakes” de Jong
Fabian “Medic” de Jong
Martin “Jester” van Binnendijk

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x