Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
17 september 2020 17:50

https://youtu.be/SNMVikiHCXg?t=336
Een video over het gebruik van de RTX3080 videokaart in combinatie met verschillende Ryzen processoren.
Link laat de video beginnen vanaf het stukje waar de resultaten voor FS2020 getoond worden.
Het is maar een kort stukje over FS2020, maar de hele video is ook de moeite waard om af te luisteren. Mijn vrouw gaf me de geniale tip om de afspeelsnelheid op 75% te zetten (tandwieltje onderaan op YouTube) zodat de nogal snel pratende presentator beter te volgen is.

Bram
17 september 2020 10:38

Goede vraag, of het ook zinvol is voor onze hobby. In diverse reviews hoor ik dat met name dat RTX staat voor Raytracing en dat de 3000 serie daar goed in is. Voor zover ik weet, is er tot nu toe geen enkele flightsim die deze raytracing techniek gebruikt.
Dat wil natuurlijk niet zeggen, dat de 3000 serie geen verbeteringen in flightsimulators zou kunnen geven. Ze zijn ook gewoon een stuk sneller, lijkt mij, en dat zal ook wel zonder raytracing merkbaar zijn.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x