FLYNDRIVE4D – Touristflight Belgium North

Tja…. Wat kan ik hier over zeggen. Het idee is fantastisch. Met je Co-piloot het gedeelte van België ontdekken en die je de oren van de kop afkletst. Qua scenery is het terug in de tijd, of ligt dat dit aan de ‘platte scenery’ MegaScenery België. Het idee van voice over tijdens het vliegen vind ik wel een leuk idee. En je hebt er gelijk vele 3D objecten extra bij in je scenery. Geschikt voor in Prepar3D. Voor in MSFS2020 worden een aantal vliegvelden in België bijgewerkt. Zelf eens ervaren, een gids als Co-Pilot, meer info via simMarket.

•BONUS for MSFS : 9 reworked airports (missing lines or taxyway and ground according to real)EBAW, EBGB, EBKT, EBTN, EBWE, EBZH, EBZR, EBZW, EBOS (this files are the only compatible files with MSFS of this product)

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
SimBird
9 mei 2021 16:57

Why should we buy this with the extra airfield mentionned while same airfields and airports can be download for free …and with a proffesionnal touch .. !!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x