MSFS2020 – Modders gebruiken Google Maps

1 Miljoen gebruikers al voor de nieuwe Microsoft Flightsimulator. En dat binnen 1 maand na uitkomst al. Dat zullen er ongetwijfeld nog veel meer worden, zeker wanneer ook de Xbox versie uitkomst.

MSFS2020 maakt gebruik van de Bing Maps.Er schijnen al weer tweaks te zijn om ook gebruik te maken van Google Maps. Die zou betere modellen hebben ? Lees dit artikel maar eens. En vergeet dat zeker niet ook deze website te bezoeken. Een aardige lijst met freeware scenery voor MSFS2020. Je bent nog wel even een weekendje bezig.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
8 september 2020 21:04

O, man…Zeg maar gerust een enórme lijst met freeware. Wat een wordt er al veel freeware gemaakt voor een simulator waarvan ik hoopte dat dáárin alles in één keer helemaal perfect zou zijn. Een ijdele droom, natuurlijk. Dat hoopte ik bij X-Plane 11 ook… Ach, ja. Het is net als met wetenschap: waar bij iedere nieuwe ontdekking weer tien nieuwe vragen ontstaan. Het nieuwe kwaliteitsniveau van FS2020, hoe mooi ook, blijkt ook weer nieuwe wensen voor verbetering op te roepen. Het zou wel heerlijk zijn als Microsoft, net als bij men bij X-Plane gedaan heeft, een soort pipeline voor mooie… Lees verder »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x