Microsoft Flight Simulator Release Party

Weet u het nog. fsBreak. De oud gediende hier op simFlight.NL weten het vast nog wel. fsBreak een podcast over Flightsimulator met Eric McClintock en Chris Palmer. (Later bekend van Angle of Attack). Wat waren dat mooie tijden. Maar goed… plotseling komt er een bericht op de website van fsBreak, over een digitale party via een teamspeak server. Deze wordt gehost door Digitalthemepark. Klik maar eens op “Event Calendar”. En ook deze link is wel interessant. De MSFS Release Party. Het is puur voice en voornamelijk in het Engels. Hoewel er ook nog voldoende Nederlanders ingelogd zijn. Heeft u Teamspeak al geïnstalleerd, dan is het eenvoudig even rond neuzen/luisteren en u kunt daar ook terecht met eventuele vragen aangaande de game. Of wanneer er een Flight-in wordt georganiseerd, kunt u meedoen. En tijdens het vliegen gezellig chatten.

To join, download TeamSpeak and enter the server: ts3.digitalthemepark.com.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x