MSFS2020 – Aerosoft Discord Server

Het was al eerder bekend gemaakt dat de nieuwe Microsoft Flightsimulator (MSFS2020) iets te maken zou hebben met de softwareapplicatie Discord. “Discord is een gratis softwareapplicatie voor tekst-, video- en audiocommunicatie tussen gebruikers”. Zie deze newsitem van 1 juli jongstleden. En nu maakt Aerosoft bekend dat we de datum vrijdag, 28 augustus in de gaten moeten houden….. Wat zou het zijn… 1 + 1 = 2 toch…

Friday, 28th August 2020 – That’s all we’re saying right now

πŸ˜‰

Become part of the official Discord server to find out what we are planning for you and to always be up to date! We are looking forward to seeing you!

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jeremy
12 augustus 2020 00:29

Ik gok eigenlijk op een bus simulator of iets dergelijks.

Jeremy
13 augustus 2020 15:03
Reply to  Rob-PA7RM

Aerosoft had op twitter eerder iets geplaatst waarbij de maker van OMSI betrokken was. Dus vandaar mijn gedachte. Maar inderdaad, op basis van jouw filmpje denk ik dat het niet met flightsim te maken heeft πŸ™

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x