Vliegles voor Thuiszitters – JongePionier

Nog even verder met deze podcast van JongePionier, hoe blijf je op hoogte:

In deze les leer je hoe je zelf de Boeing 747 in Flight Simulator leert opstarten. Daarvoor leer je meer dan 100 knopjes in de cockpit te begrijpen en bedienen! De Boeing 747 heeft namelijk brandstof nodig, elektriciteit en allerlei pompen nodig om te kunnen vliegen. Lukt het jou de Boeing 747 op te starten?

Weet JIJ hoe je een Boeing 747 moeten taxiën van de gate naar de startbaan? ✈️ En hoe je daarvoor plattegronden van vliegvelden moet lezen? In deze vierde vliegles leer je daar alles over!! En doe OOK mee met DE PRIJSVRAAG! WIN een GLOEDNIEUWE JOYSTICK!!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x