MSFS2020 – Aanbevolen PC Specificaties

Hier zijn wij als Flightsimmers blij mee. Microsoft heeft nu bekend gemaakt wat voor PC je nodig hebt om de nieuwe MSFS2020 te kunnen draaien. in 3 varianten. Minimaal, aanbevolen en uiteraard de ideale PC samenstelling. Weten we nu tenminste waar we voor kunnen gaan sparen. Ze hebben er verder geen commentaar bijgezet. De getallen spreken voor zich. Eerlijk gezegd wisten we dit wel zo’n beetje.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jeroen Van Der Hoeven
22 april 2020 18:14

Ik val min of meer in de Recommended spec. Wel afwachten of mijn processor dit zal aankunnen:
I7 4790K
GTX970
16GB Ram.
Op zich niet slecht dat mijn pc-configuratie uit 2014 nog in de Recommended spec valt.

Ik wacht nog even met updaten tot eind eind 2020 – begin 2021. Ik wil nog even de nieuwe van grafische kaarten en processoren zien.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x