Mijn laatste bericht op simFlight.NL

Beste bezoekers van deze simFlight.NL,
Ikzelf heb net als Maikel besloten te stoppen als vrijwilliger voor simFlight.NL. De reden hiervoor is dat ik mij niet prettig voel bij de opgelegde nieuwe regels omtrent het plaatsen van steeds meer commercieel gerichte berichten. Ik wil vrijheid wat betreft de keuze in wat ik schrijf en plaats. Ik heb besloten bij de andere grote Nederlandse simulator website aan de slag te gaan. U kunt mij hier dus in de nabije toekomst vinden. Ik wil wel duidelijk maken dat er geen “haat en nijd” is tussen ons en de CEO van simFlight/simMarket. We hebben simpelweg gewoon verschillende ideeën over vrijwilligerswerk en vrijheid. simFlight is een geweldige platform en ik zal het zeker missen.

Lieve lezers bedankt voor al jullie berichten, bedankjes en feedback, Ik heb zoveel geleerd van jullie allemaal. Jullie zijn top! ⭐️✨💫

Blijf gezond allemaal!
Vriendelijke groet,
Matthias

 

 

10
Laat een reactie achter

5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Martijn

Hee Matthias,…dit is heel spijtig om te horen…maar het zat er al een hele tijd aan te komen volgens mij. Ik weet nog dat we er een heel tijd geleden al over gesproken hebben tijdens de Simterklaas “affaire”… ;D …maar nu is de kogel dus door de kerk. Heel erg bedankt voor het werk dat je op deze website hebt gedaan. Ik heb de vele nieuwsberichten maar ook de achtergrond verhalen en niet te vergeten de Nvidia driver updates altijd heel erg kunnen waarderen…Ik hoop dat je die op die andere website kunt doorzetten,..dan zul je me daar zeker weer… Lees verder »

Wendel

Jammer, maar bedankt voor alle artikelen die jullie elke dag plaatsen!

Met je toestemming stuur ik je ook een mail om graag de nieuwe site ook elke dag te volgen!

Pascal Weeda

Zonde! Maar bedankt idd voor alle moeite en tijd.. ik verhuis ook graag mee dus ben ook nieuwsgierig waar je verhuizing naartoe gaat.

Arthur

Matthias, bedankt kerel voor al die mooie berichten. Ik heb er altijd van genoten. Ik vraag me alleen af waar je nu naar toe verhuist want ik ga natuurlijk wel met je mee 😉 Vandaar ook geen echt afscheid van mij.

Joop

Maikel, Ik begrijp dat heel erg goed. Het is voor ons een hobby, en daar zijn veel mensen mee bezig , ook als vrijwilliger zoals jij dat hebt gedaan. Je ziet echter steeds meer dat de commercie oprukt, die overigens prima producten aflevert, maar ook een grote vinger in de informatie-pap heeft. Vroeger zag je veel inbreng van freeware , maar dat is aanzienlijk minder en beperkt zich vaak tot repaints van commerciële producten. En je moet in deze niet meegaan in de stroom als je je daar niet happy bij voelt. Uiteindelijk blijft het hobby. Bedankt voor je informatie… Lees verder »

Maikel

Hoi Joop.

Je reageert op het bericht van Matthias welke eveneens stopt.

Namens ons beide dank voor je woorden en begrip.