INDIAFOXTECHO uitverkoop bij ons eigen Simmarket

Er zijn steeds meer artikelen in de uitverkoop i.v.m. het Corona virus de laatste tijd. Ikzelf kreeg een mail dat ze vanuit Simmarket willen dat we meer mailtjes hierover plaatsen. In mijn ogen doen we dit al regelmatig en blijf op oude voet doorgaan. Wel ga ik vanaf nu op eigen initiatief selectiever zijn in welke artikelen ik u toon. Dit omdat ik vind dat er ook veel artikelen in de uitverkoop zijn die (sorry) niet van noemenswaardige kwaliteit zijn en ik de kwaliteit van onze site wil waarborgen. Daarnaast wil ik absoluut geen soort van ”Tel Sell” site worden en verdiend u als trouwe lezers alleen het beste. Ik hoop op uw begrip hierin en verneem graag uw mening wat dit onderwerp betreft. Mocht u het niet met mijn standpunt eens zijn hoor ik dit net zo graag, even goede vrienden! Oke, terug naar de hoofdzaak! Een goede ontwikkelaar vind ik het eenmans INDIAFOXTECHO. En u heeft geluk want op al zijn addons zit nu 50% korting. Grijp u kans zou ik zeggen! U vind ze allemaal hier. mijn eigen favoriet is het ‘‘E-2 HAWKEYE – C-2 GREYHOUND pakket” dat nu maar 18.15 EUR kost. Hiermee steunt u ook nog eens Dino Cattaneo. De persoon achter INDIAFOXTECHO. Kortingen lopen tot 4 April.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x