DCS SUPERCARRIER ”Operations Guide” uitgekomen

Voor de liefhebbers van de aankomende module ”SUPERCARRIER” voor DCS World 2.5+ heeft Eagle Dynamics zojuist hun DCS Supercarrier Operations Guide (29 Mar Draft) vrijgegeven. Met deze prachtige handleiding van maar liefst 38 pagina’s kunt u zich alvast voorbereiden op de vliegdek operaties, en bent u klaar voor het moment dat deze module uitkomt op 15 April. Vooral de handsignalen van de deck crew zullen velen van ons bloed, zweet en tranen gaan kosten, en ”JA” hierbij reken ik ook mijzelf πŸ˜‰

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
arthur
30 maart 2020 18:48

Cool.
Ik ben benieuwd of de F-14 compatile is met deze add-on. Daar zijn nog at discussies over op het forum.

Arthur
31 maart 2020 09:51
Reply to  Matthias

Waar vlieg je meer in? De F-18 of F-14? Zit er een keer aan te denken om 1 van die 2 modules te kopen.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x