Gratis DCS World AH-6J ”Littlebird” v0.11 verkrijgbaar

We kennen haar allemaal wel uit menig actie en oorlogsfilm. De kleine, maar o zo stoere MH-6 ”Little Bird”. Dit toestelletje en haar voorganger (Hughes OH-6 ”Cayuse”) lijken beiden erg op een vliegend eitje en hebben vooral hun sporen verdiend in de Vietnam oorlog, beiden Golfoorlogen en natuurlijk Afghanistan. Ook de Amerikaanse CIA vliegt tot op heden nog met dit eitje. O.a. de Special Forces laten zich regelmatig afzetten door deze helikopter op daken binnen vijandig gebied. Het toestelletje is zelfs volgeladen uiterst wendbaar en daardoor moeilijk te raken vanaf de grond. Vandaar dat ze regelmatig de plaats inneemt van de modernere, maar veel grotere en dus minder wendbare ”Black Hawk” serie type helikopters van o.a. de US ARMY en de CIA. Nu kunt u deze leuke helikopter ook vliegen binnen DCS World V2.5 of hoger. Let op: Het betreft de allereerste versie, en dus is ze nog lang niet af. Wel beschikt ze o.a. al over haar eigen 3D cockpit. Deze cockpit ziet er niet eens zo slecht uit overigens. Installeren gaat als volgt:

De map uitpakken en de folder ”AH-6J” plaatsen binnen deze folder: “C:\Users\username\Saved Games\DCS.openbeta\Mods\aircraft”.

De download vind u via dit Blauwe linkje.

Met dank aan de maker genaamd ”nibbylot”. Thanks!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x