”Dank jullie wel!”

Beste actieve bezoekers,

Bij deze wil ik jullie, de bezoekers van onze site die regelmatig reageren op onze nieuwsitems bedanken. Door jullie blijft het voor ons leuk om deze site in leven te houden. Het is soms wat stil wat betreft reacties, en dan opeens zijn jullie er weer en wordt er volop gereageerd naar mij, Rob en Maikel. Bovenal steunen jullie elkaar wanneer nodig aan de reacties te zien op het ”corona virus artikel”. Een mooi voorbeeld is Bram die aan Arthur schreef:

Respect, Arthur. Voor jou samen met al je andere collega’s in de zorg. Ook voor de mensen in de energievoorziening en de internet regel techniek.
Dank je wel, dat jullie door gaan!”.

Mooi om te zien mensen, ga zo door zou ik zeggen.

M.v.g.

Matthias

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
klaas
25 maart 2020 18:31

Uiteraard dank voor jullie inzet om ons te voorzien van flightsim nieuws en weetjes. Al ben ik de laatste weken vooral druk met werken als ict’er en daardoor minder privé tijd heb, ik kom wel af en toe ff gluren al is het nu eventjes wat minder. Ik zie jullie berichten ook in de toekomst graag tegemoet!

Blazer
24 maart 2020 11:33

Hallo Matthias,

Als “oude” rot die sinds Flight Simulator 3.0 aan deze hobby verknocht is denk ik TOCH dat het niet zo moet zijn dat jij de bezoekers zo zeer dient te bedanken voor de reacties.
Persoonlijk vind ik dat als iemand de moeite neemt om een forum cq nieuwssite te bemannen en daar tijd en energie in stopt eigenlijk bedankt dient te worden.

Zal ik het initiatief nemen en dat middels deze reactie doen?

Matthias bedankt voor jouw inzet .

arthur
26 maart 2020 08:12
Reply to  Blazer

Ik sluit me geheel bij Blazer aan. Mede door jouw inzet Matthias is deze website een site die ik iedere ochtend even raadpleeg.
Ik hoop dat je ons nog lang wilt voorzien van updates over onze gezamelijke hobby.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x